TLS on Forums

Post Reply
User avatar
rlhelinski
Posts: 9
Joined: Sat May 25, 2019 9:46 pm

TLS on Forums

Post by rlhelinski » Sat May 25, 2019 10:02 pm

We should be able to switch 'http' to 'https' so that we don't have to send user names, e-mail addresses and passwords in the clear, but the server does not seem to be configured correctly.
Attachments
Screenshot from 2019-05-25 16-02-03.png
Screenshot from 2019-05-25 16-02-03.png (56.59 KiB) Viewed 79 times

stereomaton
Posts: 32
Joined: Tue May 21, 2019 12:33 pm
Location: France

Re: TLS on Forums

Post by stereomaton » Sun May 26, 2019 8:02 am

+1
In addition, the certificate uses wrong domain name (*.your-server.de) making it invalid.
Stereophotographer and hacker
StereoPi Standard Edition + CM3Lite module

User avatar
Realizator
Site Admin
Posts: 161
Joined: Tue Apr 16, 2019 9:23 am
Contact:

Re: TLS on Forums

Post by Realizator » Sun May 26, 2019 11:13 am

I added HTTPS to Wiki subdomain only. Plan to add sertificate to forum in the nearest day or two.
Eugene a.k.a. Realizator

User avatar
rlhelinski
Posts: 9
Joined: Sat May 25, 2019 9:46 pm

Re: TLS on Forums

Post by rlhelinski » Mon May 27, 2019 5:52 pm

Yes, indeed. I forgot that the domain was wrong.

Thanks for promising to fix this. I have some experience with using https://letsencrypt.org/ Let us know if we can help.

User avatar
Realizator
Site Admin
Posts: 161
Joined: Tue Apr 16, 2019 9:23 am
Contact:

Re: TLS on Forums

Post by Realizator » Sat Jul 13, 2019 9:55 am

rlhelinski wrote:
Mon May 27, 2019 5:52 pm
Yes, indeed. I forgot that the domain was wrong.

Thanks for promising to fix this. I have some experience with using https://letsencrypt.org/ Let us know if we can help.
Hello rlhelinski,
As my letsencrypt certificate for our Wiki has expired, I decided to move to Base certificate from hosting provider, and also added one to the forum. So our forum is SSL-covered now. In the future I plan to move main site to this hosting too (as now I use two different hostings for site and forum+wiki), and hope this will simplify SSL management, as certbot will do the job for me.
Eugene a.k.a. Realizator

stereomaton
Posts: 32
Joined: Tue May 21, 2019 12:33 pm
Location: France

Re: TLS on Forums

Post by stereomaton » Tue Jul 16, 2019 10:24 am

Nice.
Stereophotographer and hacker
StereoPi Standard Edition + CM3Lite module

Post Reply